[Inne] Kapselki na śruby zabezpieczajce - jakie i skąd?
Witajcie,
mam taki jeden mały problem natury estetycznej. Ze względu na częste kradzieże kół założyłem śruby zabezpieczajace tylko oryginalne nakładki na śruby na nie nie pasuja. A goła śruba sami musicie przyznać ze średnio wyglada dlatego prosze was o pomoc.
Z góry dzięki
Biszczu, byłeś na tej stronie, czy tylko wklepales adres?
Do producenta pisalem, oddzial EU tego nie ma.
Ponawiam pytanie :evil:
[ Dodano: Wto 20 Mar, 12 23:48 ]
Zasięgnąwszy języka zza oceanu, conieco mailując z przedstawicielem BBS USA dowiedziałem sie kilku mysle interesujacych rzeczy.
Po pierwsze, wklejono foto przeze mnie nie reprezentuje nakładek na zwykle sruby.
Po drugie, w stanach owe sruby jakie uzywamy w PL czyli M14x1,5 to przezytek - tam korzysta sie z tzw. lugnutsów - czyli specjalnych srub ktore wkreca sie w piaste a na to nasadza kolo i dokreca ... nakretkami.
Find many great new & used options and get the best deals for 20X RED ANODIZED ALUMINUM WHEEL RIM LUG NUT SET w/KEY CAMRY COROLLA at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
Biszczu, zrobilem to ładnych pare godzin przez napisaniem posta, jednak szukałem odpowiedzi tego typu, jak sam zarzuciłem - bo myslalem ze ktos ogarnial juz temat. Po to jest forum, zeby dostac odp na gotowo, a nie kazac komus chodzic po stronie i pisac do producenta
Bo w tym przypadku kazdy problem ze Skoda odbywal by sie z podaniem strony www.skoda.pl :twisted: :twisted: :twisted: a jednak solucje sa na tacy czesto :P Sam jestes tego zywym przykladek
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Komentarz